MENTORSESSIE

1-op-1 mentorsessie

Misschien denk je erover om te starten als bruidsfotograaf of je bent al een tijdje bezig. Al snel kom je erachter dat jouw succes als trouwfotograaf niet alleen afhangt van de foto's die je maakt, maar ook van jouw ondernemerschap en alles wat erbij komt kijken om een goedlopend bedrijf neer te zetten. Hoe trek je bijvoorbeeld jouw ideale klant aan? Hoe communiceer je met je klanten? Wat is een prettige en efficiënte workflow? Hoe zet je je portfolio in elkaar? Hoe bepaald je je prijzen? En hoe zet je marketing succesvol in? Op dit soort vragen geef ik graag antwoord tijdens een persoonlijke 1-op-1 mentorsessie.

In 2 uur tijd ga ik samen met jou de diepte in van jouw business. Tijdens dit gesprek mag je me alles vragen, over m’n werkwijze, contact met klanten, welke apparatuur ik gebruik etc. De sessie vindt plaats bij in mijn fotostudio in Groningen, of via Skype. De mentorsessie bestaat uit:

  • Intake vragenlijst om jouw wensen en doelen in kaart te brengen.
  • Review van jouw bedrijf en portoflio
  • 5 tips om jouw website te verbeteren
  • 1-op-1 gesprek van 2 uur

De investering is 275 euro per sessie, exclusief btw. Het is mogelijk om een vervolgmentorsessie in te plannen voor 150 euro per sessie. Heb je interesse in een inspirerende 1-op-1 sessie? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak in te plannen.

* Deze velden zijn verplicht.