TROUWFILMS

Momenten die vervliegen, voor altijd vastgelegd op film

Als videograaf focus ik op de details van jullie unieke liefdesverhaal gevuld met echte emoties en momenten. Iedere keer wanneer bij het terugbekijken van de trouwfilm zullen jullie je weer precies herinneren hoe speciaal jullie bruiloft was. De video zal een blijvende herinnering zijn van al jullie dierbaren en hun woorden. Vanuit mijn visie leg ik momenten vast die nooit meer terugkomen. Wat jullie beleefden en hoe jullie je voelden. Ik laat jullie niet poseren en zet geen dingen in scène. Ik wil de sfeer vangen en kleine kostbare ogenblikken vastleggen die ontstaan tijdens jullie dag van de liefde. Zo kunnen jullie straks weer helemaal terug naar het moment waarop jullie ja tegen elkaar zeiden en alle emotionele momenten van jullie grote dag herbeleven.

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Zo kan ik jullie mijn volledige aandacht geven en garandeer ik de beste exclusieve beelden. Geven jullie mij het vertrouwen om jullie liefdesverhaal met mijn hart vast te leggen? Gaan jullie dit avontuur met mij aan?


Wanneer ik jullie trouwdag film, betekent dit...

Jezelf kunnen zijn op jullie grote dag

Ik breng jullie wensen en verwachtingen in kaart in het Betoverend Beeldplan. Op deze manier kunnen jullie ontspannen en zorgeloos genieten van jullie grote dag. Ik zal jullie nooit vragen om te poseren en zal ik niet ingrijpen om iets te veranderen. De mooiste momenten ontstaan vanzelf en ik ben erbij om ze voor jullie vast te leggen.

Jullie trouwfilm op een prachtige USB-stick

Jullie ontvangen altijd een mooie USB-stick waarop jullie film geleverd wordt. De USB-stick wordt geleverd met een bijpassend handgemaakt fine art doosje in een kleur naar keuze. Het is ook mogelijk om losse prints of een handgebonden mini-album erbij te ontvangen met filmstills van jullie bruiloft.

Hand in hand met de fotograaf van jullie bruiloft

Ik houd altijd rekening met andere professionele beeldmakers op jullie bruiloft en ik zal er alles aan doen om uit beeld te blijven. Het liefst kom ik samen met een fotograaf uit mijn eigen team naar jullie bruiloft. Wij zijn namelijk perfect op elkaar in gespeeld. Hebben jullie zelf al een fotograaf geboekt? Geen probleem, om het een en ander op elkaar af te stemmen, bel ik van tevoren altijd met jullie fotograaf.


De mogelijkheden

Jullie kunnen deze mogelijkheden naar wens met elkaar combineren.

De ultieme hoogtepunten in een cinematic trouwfilm

Een trouwfilm van 5 tot 8 minuten met de highligths van jullie bruiloft. Een samenspel van beeld, muziek en eventueel audio uit jullie trouwceremonie. Ik zet deze weddingclip met veel zorg voor jullie in elkaar met de focus op de emoties van jullie grote dag. Zodat jullie achteraf, keer op keer, kunnen genieten van jullie bruiloft en alle ontroerende momenten die daarbij horen. Waanzinnig om te delen met jullie dierbaren! Ook te boeken als verlovingsfilm.

Deze optie is in combinatie met een second shooter en afhankelijk van de omvang van jullie bruiloft ook te boeken in combinatie met trouwfotografie.

Jullie bruiloft vastgelegd als een documentaire film

Een trouwfilm in de vorm van een documentaire van ongeveer 30 minuten. In chronologische volgorde worden jullie mee teruggenomen naar hoe de dag verliep, met alle hoogtepunten uit de ceremonie en speeches. Heerlijk om samen herinneringen mee op te halen op de bank of om te laten zien aan familie en vrienden.

Deze optie is in combinatie met een second shooter en afhankelijk van de omvang van jullie bruiloft ook te boeken samen met trouwfotografie.

Jullie ceremonie volledig vastgelegd met audio

Liever de gehele ceremonie terugzien en horen? Jullie trouwgeloften, het ja-woord en het aanschuiven van de ringen opnieuw beleven? Met maximaal 2 extra standpunten maak ik een dynamische montage van jullie ceremonie met een volledige opname van de audio.

Deze optie is ook te boeken samen met trouwfotografie.


Bekijk hier de volledige highlight film van Pim en Linda

I Shoot Weddings - Spontane ongedwongen trouwfilms door Joséphine Kurvers

Wat een geweldig persoon is Joséphine, ze voelt eerder aan als een gast uit je nauwe familie- en vriendenkring dan een buitenstaander. Daarom voelt het ook niet ongemakkelijk en hebben wij in de video stukken gezien waarvan we niet eens bewust waren van haar aanwezigheid. Dan doe je het goed!

Pim (36) & Linda (38), LandgraafMeest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen door bruidsparen over trouwfotografie.
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.
Klik hier voor een volledig overzicht van alle meest gestelde vragen op het gebied van trouwfotografie en videografie.


Welke foto’s kunnen we verwachten als jij onze bruiloft filmt?
Ik streef naar tijdloze, ingetogen elegantie en schoonheid. Ik benader een bruiloft alsof ik er zelf onderdeel van ben en bekijk het niet vanaf een afstand. Alleen zo kan ik het gevoel van elke trouwdag meenemen in mijn beelden. Alleen zo zullen ze de tand des tijds doorstaan. Ik verlang ernaar om de hele essentie van jullie viering van de liefde in elk beeld te vatten, altijd klaar om de ontspanknop in te drukken tijdens de speciale momenten en om zo herinneringen te creëren voor generaties die volgen.
Er zijn een heleboel goede bruidsvideografen in de wereld. Vanaf het moment dat ik de camera in handen pak, zet ik mijn betrokkenheid en vermogen om een echte connectie te maken met de mensen die ik film, in. De ontspannenheid en het gevoel van comfort die hierdoor ontstaan, stellen me zo in staat om de echte momenten vast te leggen, waarbij iedereen zich op zijn best voelt. Ik steef ernaar om beelden te maken die intiem zijn en om momenten te creëren waar jullie niet merken dat jullie gefotografeerd worden. Ik heb de zeldzame eigenschap dat ik heel creatief ben maar tegelijkertijd de techniek beheers. Ongeacht de omstandigheden, van zonnestralen bij zonsondergang tot het schaarse licht op de dansvloer, ik kan er op een ontspannen manier mee omgaan zodat elke bruiloft op haar mooist wordt weergegeven. Met mijn positiviteit en rustige energie, kalmeer ik graag de vlinders van de zenuwen in jullie buik. Ik bereid elke bruiloft op elke mogelijke manier voor. Ik neem de tijd om jullie goed te leren kennen, zodat ik weet wie jullie zijn, wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Zo kan ik voor jullie het maximale uit de videografie van jullie dag halen. Ik sta jullie bij met advies op het gebied van tijdsplanning van jullie grote dag, licht op de locaties, en meer.
Ondanks alle voorbereidingen kom ik met open blik naar de bruiloft. Klaar om te documenteren wat zich voor mijn ogen ontvouwt. Ik laat me inspireren door de schoonheid van het moment, de gasten, het licht, de manier waarop de wind speelt met de sluier, de manier waarop het bloemenmeisje onbevangen bloemblaadjes in het gangpad strooit. Niets van dat alles kun je plannen en ik kijk altijd uit naar die kleine ogenblikken van magie. Ik gedraag me als een kameleon, omdat ik mijn bruidsparen alles wil geven: prachtige portretten, de emoties, de levendige en soms zelfs losbandige beelden van jullie trouwfeest, de onverwachte momenten tussendoor, samen met beelden van details en de aankleding van de dag. Ik ben subtiel en onopvallend aanwezig, maar wanneer nodig, bijvoorbeeld tijdens de trouwreportage, zal ik zeker aanwezig zijn. Ik ben in de eerste plaats beeldend kunstenaar en ik schat compositie, lichtgebruik en nuances van bewegingen constant in. Ik wil dat mijn beelden in balans zijn, echt aanvoelen met een vleugje kunstzinnigheid. Ik leg de momenten op een natuurlijke manier, zoals ze zijn vast, als een poëtische documentairemaker.
Nee, natuurlijk is dat geen probleem. Ik ben werkzaam in heel Nederland en België en reken hiervoor geen reiskosten of reistijd. Ik ben ook beschikbaar voor bruiloften in het buitenland.
Mijn pakketprijzen voor videografie starten vanaf 1595 euro, inclusief een prachtige usb-stick in een handgemaakt fine art bewaardoosje. Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft andere wensen en verwachtingen. Deze breng ik graag voor jullie in kaart tijdens een online kennismaking van 30-45 minuten. Na afloop ontvangen jullie een offerte volledig afgestemd op jullie bruiloft. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.
Als jullie een bruiloft hebben met meer dan 100 gasten is het zeker aan te raden een tweede videograaf erbij te boeken, zodat jullie bruiloft volledig gecoverd wordt. Bij een kleiner aantal gasten is dit niet per sé nodig, maar als jullie toch graag een tweede videograaf erbij willen kan dat natuurlijk. Deze, en al jullie andere wensen, bespreek ik graag met jullie in een een videocall waarna jullie een persoonlijk beeldplan afgestemd op jullie bruiloft ontvangen. Zo weten jullie exact wat er nodig is om alle kostbare herinneringen aan jullie grote dag vast te laten leggen.
Trouwfotografie in combinatie met een volledige registratie van de ceremonie inclusief audio kan altijd. In het geval van een highlightfilm of documentaire trouwfilm hangen de mogelijkheden af van jullie specifieke wensen en de omvang van jullie bruiloft. Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van trouwfilms en videografie van jullie bruiloft.
Jullie wensen en verwachtingen breng ik in kaart tijdens een videocall van 30-45 minuten. We maken dan geheel vrijblijvend kennis met elkaar en na afloop ontvangen jullie een offerte volledig afgestemd op jullie bruiloft. Daarna kunnen jullie besluiten om mij te boeken.

Neem contact met mij op om een kennismaking in te plannen.
Dat doe ik met alle liefde. Maar wel pas nadat we elkaar in ieder geval telefonisch gesproken hebben en we allebei overtuigd zijn dat we een match zijn. Nadat ik van jullie een aanbetaling van heb ontvangen staat jullie trouwdatum definitief vast in mijn agenda.
Het lijkt me fantastisch om jullie bruiloft in het buitenland vast te leggen. Kijk voor meer informatie op de pagina Trouwen in het buitenland of boek een betoverende digitale date om jullie wensen voor jullie bruiloft in het buitenland geheel vrijblijvend te bespreken.
Op al mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Omdat elke bruiloft uniek is en elk bruidspaar andere wensen heeft, worden deze specieke afspraken vastgelegd met een opdrachtbevestiging. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en staan al onze afspraken zwart op wit.
Nee, zeker niet. Jullie trouwfilm bevat een zorgvuldig gekozen selectie aan materiaal. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op het overig beeldmateriaal dat tijdens jullie bruiloft vastgelegd is.
Het zou mij enorm veel tijd schelen als ik het bewerken van de beelden en het maken van jullie trouwfilm uit zou besteden. Maar ik zie het editen van jullie trouwfilm als onderdeel van mijn unieke handtekening in mijn werk. Hiermee hou ik vast aan een klassieke en tijdloze benadering van mijn werk en zwicht ik niet voor trends die vervliegen. Ook de beelden die door een eventuele second shooter zijn gemaakt, bewerk ik zelf. Zo ontstaat er een eenheid in stijl van de beelden van jullie bruiloft.
Ik werk altijd met twee camera’s, zodat ik niet van lens hoef te wisselen. Omdat ik altijd twee camera’s bij me heb zal het nooit gebeuren dat ik jullie bruiloft niet kan vastleggen door een defect aan mijn apparatuur. Bovendien beschik ik over een ruim arsenaal aan lenzen waardoor ik nooit in de problemen zal komen mocht er een objectief stuk gaan. Mocht er ondanks al deze voorbereidingen toch nood aan de man zijn, kan ik altijd last minute iets lenen van een collega of apparatuur huren in een fotospeciaalzaak.
Ik leg alle bruiloften vast met een camera met een dubbel kaartslot. Hiermee wordt elke foto op twee aparte geheugenkaarten opgeslagen. Halverwege jullie bruiloft maak ik alvast een back-up van de beelden op een externe harde schijf. Als de planning het toelaat maak ik later op de dag het liefst nog een back-up. Zodra ik thuis ben van jullie trouwdag maak ik een dubbele back-up van alle beelden: een op een externe harde schijf en een op mijn NAS. Zo ben ik er zeker van dat jullie prachtige trouwfilm niet verloren kunnen gaan.
Eén geruststelling: ik ben nog nooit ziek geweest op een trouwdag. Ik doe er altijd alles aan om zo gezond mogelijk te blijven. Mocht er zich een keer iets voordoen waardoor ik te echt te ziek ben om jullie bruiloft vast te leggen of mocht er iets anders aan de hand zijn zoals een sterfgeval in mijn directe omgeving, dan beschik ik over een groot netwerk aan collegavideografen waaruit ik altijd een vervanger kan putten. Zelfs last minute.
Ik kan me goed voorstellen dat jullie bij het boeken van mij als videograaf nog niet alle details voor jullie grote dag concreet hebben. Dus het kan altijd gebeuren dat jullie tot de conclusie komen dat jullie mij er toch langer bij willen hebben of dat jullie het fijn vinden om de dag vanuit meerdere standpunten vastgelegd te hebben door een tweede videograaf. Tot twee weken voor jullie bruiloft kunnen jullie mij laten weten dat jullie extra uren, een second shooter of een andere dienst willen bijboeken.
Nee, helaas ben ik alleen te boeken voor aaneengesloten uren. Het is dus niet mogelijk om mij voor een aantal uren in de ochtend in te plannen en dan pas weer in de avond bijvoorbeeld.
Ik zal altijd houder blijven van het auteursrecht op de beelden. Dit betekent dat jullie beelden op geen enkele wijze niet mogen veranderen door er bijvoorbeeld in te snijden, filters overheen te gebruiken en ze niet mogen verkopen. Jullie mogen de beelden uiteraard wel delen op social media, zolang jullie mijn naam erbij vermelden of erin taggen.
Laat je betoveren