TROUWEN IN HET BUITENLAND

Voor de avontuurlijke koppels die gaan trouwen in het buitenland

Trouwen is natuurlijk al een avontuurlijke aangelegenheid. Jullie kiezen voor elkaar ten overstaan van jullie dierbaren en gaan samen de toekomst tegemoet. Maar jullie willen de liefde niet in eigen land bezegelen. Jullie willen dat op een bijzondere bestemming in het buitenland, die misschien wel een speciale betekenis voor jullie heeft. Met adembenemende landschappen, prachtige vergezichten, en een schilderachtige zonsondergang. Het zou zonde zijn als dit unieke liefdesverhaal op jullie speciale plek niet wordt vastgelegd. Of jullie de liefde nou gaan vieren op het zonnige Ibiza, in de woestijn van Marokko, in de bergen van Canada, of op een gletsjer in Nieuw-Zeeland;, ik reis mee om jullie sprookje op jullie droomlocatie op de mooist mogelijke manier vast te leggen. Of jullie mij nu meenemen als trouwfotograaf of bruidsvideograaf, ik zorg er voor dat de herinnering aan jullie bruiloft in het buitenland tastbaar wordt en voor altijd levend gehouden kan worden.

Neem contact met mij op.

I Shoot Weddings - Trouwen in het buitenland luxe bruidsfotografie door Joséphine Kurvers

Ik geef toe, zo’n unieke trouwlocatie in het buitenland is eigenlijk al een plaatje op zichzelf. Maar voorafgaand aan hét plaatje is er een lach, een kus, een aanraking. Een connectie die gemaakt wordt en een moment dat nooit meer terug komt op die manier op die plek. Het is mijn missie om dát te vangen. Omdat ik me laat leiden door mijn intuïtie kan ik volledig invoelen in het moment, voel ik jullie energie feilloos aan en zie ik die kleine ogenblikken die later zo waardevol voor jullie blijken te zijn van mijlenver aankomen. Ik sta altijd op scherp zodat geen enkel kostbaar moment onopgemerkt blijft en voor altijd vereeuwdigd wordt.

Ik neem maar zeer een beperkt aantal bruiloften in het buitenland per jaar aan. Zo kan ik jullie mijn volledige aandacht geven en garandeer ik de beste exclusieve beelden. Geven jullie mij het vertrouwen om jullie liefdesverhaal met mijn hart vast te leggen? Gaan jullie dit avontuur met mij aan?

I Shoot Weddings - Trouwen in het buitenland luxe trouwfotografie door Joséphine Kurvers


Wanneer ik jullie bruiloft in het buitenland vastleg betekent dit
voor jullie

Mij als bruidsfotograaf en/of videograaf voor jullie destination wedding

Ik specialiseer me in bruidsfotogafie en sinds 2019 maak ik ook met veel liefde en plezier trouwfilms. Daarom kunnen jullie mij boeken als trouwfotograaf of als bruidsvideograaf voor jullie bruiloft in het buitenland. Het is tevens mogelijk om de fotografie van jullie destination wedding uit te breiden met een videoregistratie van jullie ceremonie inclusief audio. Indien jullie planning het toelaat is het ook zeker mogelijk om een korte (3-4 minuten) cinematic liefdesvideo op jullie droombestemming te maken. Zo krijgen jullie het beste van beide werelden. Afhankelijk van de omvang van jullie bruiloft is een combinatie van fotografie en videografie van jullie bruiloft in het buitenland ook mogelijk. Meestal neem ik dan wel een second shooter mee. Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Dat jullie unieke en exclusieve beelden van jullie bruiloft krijgen

Wanneer jullie mij boeken als fotograaf of videograaf voor jullie bruiloft in het buitenland zal ik met mijn oog voor detail alle unieke elementen van jullie droombruiloft vast leggen. Bovendien zal ik vooraf onderzoek doen naar de mooiste plekjes in de omgeving voor de trouwreportage. Zodat de adembenemende trouwlocatie in het buitenland die jullie uitgekozen hebben voor deze bijzondere gelegenheid als een prachtige blijvende herinnering wordt vastgelegd.
Tijdens een vrijblijvende kennismaking breng ik al jullie wensen en verwachtingen in kaart. Na afloop ontvangen jullie een offerte op maat. Zo weten jullie meteen waar jullie aan toe zijn. Neem hiervoor contact met mij op.

I Shoot Weddings - Trouwen in het buitenland exclusieve trouwfotografie door Joséphine Kurvers
I Shoot Weddings - Buitenlandse bruiloft exclusieve bruidsfotografie door Joséphine Kurvers

Dat jullie in het Nederlands kunnen blijven communiceren

Bruidsparen die van plan zijn om in het buitenland gaan trouwen overwegen soms om lokaal een trouwfotograaf of videograaf te boeken. Maar elkaar niet goed begrijpen door een taalbarrière levert niet alleen stress op in de aanloop naar jullie bruiloft, het kan bovendien funest zijn voor prachtige beelden van jullie droomhuwelijk in het buitenland. Hoe vervelend zou het zijn als de trouwfotograaf of videograaf jullie niet goed begrijpt? Of andersom? Zo kunnen er kostbare momenten verloren gaan die niet worden vastgelegd. Dat is onbetaalbaar. Met mij communiceren jullie relaxed in het Nederlands. En mocht het nodig zijn, ik spreek vloeiend Engels en Frans, redelijk Duits en een klein woordje Spaans en Italiaans, waardoor ik me haast overal ter wereld verstaanbaar kan maken.

Jullie trouwfoto's in een prachtig album of jullie trouwfilm op een mooie USB-stick

Ik ben van mening dat de beelden van jullie bruiloft in het buitenland op een mooie en goede manier bewaard moeten worden, zodat ze jullie hele leven meegaan. Daarom ontvangen jullie altijd een trouwalbum wanneer jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf en een USB-stick in een bijpassend doosje wanneer ik jullie bruiloft in het buitenland mag vastleggen op film. Wat is er mooier dan jullie liefdessprookje op jullie droombestemming terug te kunnen zien in een handgebonden fine-art trouwalbum? Of om met jullie trouwfilm het gevoel, de sfeer en de betovering van jullie bruiloft weer opnieuw kunnen beleven?

I Shoot Weddings - Buitenlandse bruiloft trouwfotografie door Joséphine Kurvers

She speaks fluent English with plenty of experiences so it was perfect for me. I had no issue to communicate with her throughout the planning until the big day. She listened what we want and prepared it very well. I felt so lucky to have her on my special day and highly recommend her to anybody who is looking for a decent photographer!

Menno (45) & Erica (36), Amsterdam
I Shoot Weddings - Destination weddings trouwfotografie door Joséphine Kurvers

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen door bruidsparen over trouwfotografie.
Klik op de vraag om het antwoord te lezen.
Klik hier voor een volledig overzicht van alle meest gestelde vragen op het gebied van trouwfotografie en videografie.Mijn pakketprijzen starten vanaf 1595 euro, inclusief fine art mini-album van 20 bij 20 cm met 20 pagina's. Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft andere wensen, zeker als het gaat om een bruiloft in het buitenland. Tijdens een videocall van 30-45 minuten maken we geheel vrijblijvend kennis met elkaar en breng ik jullie wensen en verwachtingen in kaart. Na afloop ontvangen jullie een uitgebreide offerte volledig afgestemd op jullie wensen.
Als jullie een bruiloft hebben met meer dan 100 gasten is het zeker aan te raden een tweede fotograaf erbij te boeken zodat jullie bruiloft in het buitenland volledig gecoverd wordt. Bij een kleiner aantal gasten is dit niet nodig, maar als jullie toch graag een tweede fotograaf erbij willen kan dat natuurlijk. Deze, en al jullie andere wensen, bespreek ik graag met jullie tijdens een vrijblijvende kennsimaking.
Trouwfotografie in combinatie met een volledige registratie van de ceremonie inclusief audio kan altijd. In het geval van een highlightfilm of documentaire trouwfilm hangen de mogelijkheden af van jullie specifieke wensen en de omvang van jullie bruiloft. Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van trouwfilms en videografie van jullie bruiloft.
Ik bespreek jullie wensen en verwachtingen voor jullie bruiloft in het buitenland graag met jullie in een betoverende kennismakings videocall. Dan kunnen we bekijken of we een match zijn, want dat vind ik heel belangrijk. Ik ben benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Na afloop ontvangen jullie geheel vrijblijvend jullie persoonlijke plan voor het vastleggen van de herinneringen aan jullie bruiloft in het buitenland.
Zeker! Het lijkt me fantastisch om jullie bruiloft in het buitenland vast op film te leggen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de >pagina Trouwfilms.
Allereerst dienen jullie rekening te houden met reiskosten, inclusief eventueel vervoer van/naar luchthavens en de huur van een auto op jullie bestemming indien deze nodig is. Daarnaast zijn er nog verblijfskosten. Soms huren bruidsparen een hele accomodatie af en is er een plek vrij voor de trouwfotograaf of videograaf. Houd er wel rekening mee dat ik altijd een eigen afsluitbare kamer nodig heb, omdat ik de nodige kostbare apparatuur meebreng. Ook zal ik altijd één stuks ruimbagage meenemen voor al mijn apparatuur in het geval van een vliegreis. De kosten hiervoor zijn niet altijd inbegrepen bij het ticket, dus dit is ook iets om rekening mee te houden. In overleg boeken we een ticket, een eventuele huurauto en het verblijf. Ik reken dus geen vast tarief voor deze kosten, omdat deze bijkomende kosten per bestemming en per seizoen variabel zijn. Dit is in mijn ogen voor beide partijen het eerlijkst.
Stipt op nummer één staat: Californië. Ik heb het privilege gehad om daar een aantal maanden te verblijven toen ik nog voor een van de grootste technologiebedrijven ter wereld werkte. Sindsdien ben ik verliefd op deze Amerikaanse staat. Verder gaat mijn fotografiehart sneller kloppen van het allermooiste licht ter wereld in Zuid-Afrika. Dichterbij huis lijkt het me fantastisch om een bruiloft in IJsland of op Santorini vast te leggen.