Coronaproof Trouwfoto's

Veilig en liefdevol trouwen

Sinds vorig jaar is iedereen in de ban van het Corona-virus. Momenteel geeft dat veel bruidsparen nog steeds veel onzekerheden. Natuurlijk willen jullie trouwen op de manier zoals jullie voor ogen hebben, zonder afstand en zonder maatregelen. Maar er kunnen allerlei omstandigheden zijn waardoor jullie toch willen trouwen, ondanks alle restricties. Zo heb ik in 2020 gelukkig toch een aantal mooie bruiloft mogen vastleggen en heb ik hierdoor de nodige ervaring als trouwfotograaf in combinatie met de beperkingen waarmee we te maken hebben.

Hierdoor heb ik mijn dienstverlening en voorwaarden uitgebreid, zodat ik jullie op de best mogelijke manier kan bedienen. Om het voor jullie zo prettig mogelijk te maken, zijn alle trouwfotografiepakketten altijd inclusief:

  • Altijd kosteloos verplaatsen, ook naar een ander jaar
  • Geschikte back-up fotograaf voor jullie nieuwe trouwdatum
  • Strikte naleving van de geldende regelgeving
  • Creatieve oplossingen voor het maken van de groepsfoto's
  • Mogelijkheid om het aantal uren fotografie te verdelen over 2 dagen naar keuze
  • Een fine-art mini-album
Willen jullie de dierbaren die er door de regelgeving niet bij kunnen zijn toch laten genieten van jullie ceremonie? Tegen een kleine meerprijs leg ik dit voor jullie vast op video, inclusief audio. Afhankelijk van de mogelijkheden op jullie trouwlocatie kan ik een livestream voor jullie verzorgen, zodat iedereen er live bij kan zijn.

Coronaregelgeving en bruiloften tot en met 31 maart 2021

Momenteel is het nog steeds mogelijk om een huwelijksvoltrekking door te laten gaan met een groep van maximaal 30 personen. Dit geldt dus alleen voor de voltrekking zelf. Daarna samenkomen met deze groep is dus niet toegestaan. Ik heb een uitgebreid blog geschreven over trouwen in tijden van het Corona-virus, boordevol tips voor het boeken van jullie trouwfotograaf en het eventueel verplaatsen van jullie bruiloft.Willen jullie binnenkort toch trouwen? Dan ben ik er graag bij om de voltrekking vast te leggen. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Coronaproof bruiloft in 2021

Of jullie nu onlangs verloofd zijn of jullie bruiloft vorig jaar al hebben uitgesteld, ik kan me hoe dan ook voorstellen dat jullie dit jaar graag willen trouwen en toch jullie bruiloft willen plannen ondanks het Corona-virus. Op welke manier jullie ook willen gaan trouwen, ik neem graag alle zorgen en drempels rondom het boeken van een bruidsfotograaf voor jullie weg. Ik wil de risico’s voor jullie zo klein mogelijk maken, zodat jullie verzekerd zijn van een fotograaf voor jullie bruiloft.

Altijd kosteloos verplaatsen met back-up garantie

Mocht jullie bruiloft toch niet door kunnen gaan? Jullie mogen altijd kosteloos verplaatsen. Ook naar een ander jaar. Ben ik bezet op jullie nieuwe trouwdatum? Ik regel voor jullie een andere trouwfotograaf met een vergelijkbare stijl. De nabewerking van jullie trouwfoto's doe ik zelf, zodat jullie gegarandeerd de beelden krijgen in de stijl waar jullie voor gekozen hebben.

Trouwfeest op een later moment vieren

Willen jullie toch trouwen en het trouwfeest op een ander moment vieren? In verband met het Corona-virus biedt ik tijdelijk de mogelijkheid aan om het aantal afgenomen uren naar wens te verdelen over 2 momenten, zonder bijkomende kosten. Zo kan ik zowel jullie ceremonie als het trouwfeest voor jullie vastleggen.

Livestream of video-opname van de ceremonie

Omdat wellicht niet iedereen bij jullie bruiloft kan zijn door een beperkt aantal toegestane gasten, kan ik een livestream en/of video-opname van jullie ceremonie verzorgen. Zo kunnen jullie dierbaren er toch een beetje bij jullie grote dag zijn.
Let op: voor deze service geldt een meerprijs.Wij waren niet van plan om een fotograaf te nemen, omdat wij ons huwelijk niet groots gingen vieren. Wij wilden voor de ceremonie aan een fotoshoot van ons en met de familie en daarna nog tijdens de ceremonie. De meesten fotografen boden een totaalpakket aan voor een hele dag en onze voorkeur ging uiteindelijk naar Joséphine, omdat ze erg flexibel was. Het was geen probleem dat we haar voor 2 uren of 3 uren wilden inhuren Daarbij kregen wij niet 10-tallen foto's, maar honderden en nog een mini-album. Joséphine is professioneel, een rustige en vriendelijke meid. Altijd bereid en snel te reageren op onze vragen. En van te voren was ze goed voorbereid op onze dag. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.

Gilliano (39) & Wai-Ling (36), Groningen

Neem contact met mij op