BLOG

Blogberichten Overzicht

Card image cap

Trouwen in tijden van Covid-19

Nu jullie verloofd zijn kregen ook jullie ongetwijfeld te maken met alle maatrregelen rondom het Corona-virus. Wat bekent dit voor jullie bruiloft? En hoe kan ik jullie in deze tijd bij staan?

Lees Meer

Card image cap

Publicatie Digifoto Pro

Voor een driedelige serie over workflow voor fotografen deel ik als panellid van fotografie-experts mijn visie op het gebruik van Windows of Apple in het tijdschrift Digifoto Pro.

Lees Meer

Card image cap

Trouwfilm Pim & Linda

Op zaterdag 22 juni 2019 gaven Pim en Linda elkaar het ja-woord in de Cellebroederskapel in Maastricht. Ik was erbij om hun sprookjesbruiloft vast te leggen op film.

Lees Meer

Card image cap

Verlovingsshoot Mark & Michelle

Mark en Michelle zullen volgend jaar in het huwelijksbootje stappen. Om alvast te oefenen voor de fotoshoot op hun grote dag hebben we prachtige verlovingsfoto's gemaakt.

Lees Meer

Card image cap

Postweddingshoot Sandra & Victor

Victor en de hoogzwangere Sandra trekken een paar weken na hun bruiloft de trouwkleding weer aan voor een trouwreportage in de Maasduinen tijdens zonsondergang.

Lees Meer

Card image cap

Zomerbruiloft in Amsterdam

Op 13 juli 2019 gaven Menno en Erica elkaar het ja-woord in de Amstelkerk in Amsterdam. Ondanks dat het hoogzomer is, komt de regen met bakken uit de lucht op deze dag.

Lees Meer

Card image cap

Editorial Bridal Shoot in Balloërveld

Model Jessica schittert tijdens het gouden uur op de heide van het Balloërveld in een exclusieve bruidsjurk met 3D-bloemen ontworpen door bridal designer Eline van Zwol.

Lees Meer

Card image cap

Intieme bruiloft in Groningen

Op 19 september 2019, een van de meest populaire trouwdatums van dit jaar, leg ik de trots en liefde voor elkaar vast tussen het prachtige koppel Fearn en Charlie.

Lees Meer

Card image cap

Tuinbruiloft Victor & Sandra

Op een zonovergoten zaterdag in juni 2019 trouwen Victor en Sandra in de De Oude Willibrorduskerk te Waalre. Daarna vieren ze de liefde met hun dierbaren in een prachtige tuin.

Lees Meer

Card image cap

Editorial Bridal Shoot in Drents Museum Assen

Een exclusieve fotoshoot met een een prachtige trouwjurk, ontworpen door de getalenteerde bridal desiger Eline van Zwol. Model Ashley is oogverblindend in Eline's ontwerp en ik had de eer om dit te fotograferen in het Drents museum in Assen.

Lees Meer

Card image cap

De luxe romantische bruiloft van Rob & Inge

Rob en Inge trouwen in september 2017 in Geleen. De romantische trouwreportage maken we bij de mooie kasteelruïne in Stein. Een spectaculaire vuurshow als afsluiter van het feest is de kers op de bruidstaart. Voor mij is deze bruiloft het échte begin van mijn bruidsfotografiecarrière.

Lees Meer